(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-28273100-31', 'auto'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Voorzieningen

Woonkamer

Seybelt heeft een ruime en lichte woonkamer met een open haard. Hout is er voldoende aanwezig.
Er is een televisie met schotelaansluiting en de beschikking over draadloos internet. Voor de kleintjes zijn er twee kinderstoelen en een box.

Keuken

De keuken is ingericht met vaatwasser, gasfornuis met oven, 8 kookpitten, magnetron en twee ruime koelkasten waarvan één met vriesvak. Serviesgoed, bestek en keukengerei zijn in ruime mate aanwezig.

Slaapkamers

Op de begane grond is een slaapkamer en suite, met 4 slaapplekken, gescheiden door de suite-deuren en gordijnen, een douche-ruimte en een apart toilet.  Hierdoor is het huis ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn!
Boven zijn er 5 slaapkamers, 3 tweepersoons, een kleine kamer met een éénpersoonsbed en een grote kamer met 4 stapelbedden.

Er kunnen dus in totaal 19 personen slapen.
De bedden hebben allemaal eenpersoons matrassen, dekbedden en een kussen.

Bed & Breakfast | Groepsaccemodatie Seybelt

Ook zijn er twee camping-kinderbedjes die bij op de kamer gezet kunnen worden. (hiervoor moet u wel zelf even linnengoed en dekentjes meenemen!)
Op de grote zolder hebben wij een warme ruimte gerealiseerd, waar u in alle rust met een aantal mensen een yoga of meditatiesessie kunt houden.
Sanitair: Boven is een royale badkamer met douche en toilet.
Beneden is een toilet en een aparte douche.

Om het huis ligt een royale veranda met grote tuin en sport- activiteitenveld. Voor de kleintjes is er een schommel, glijbaantje, zandbak, trampoline en diverse skelters en trapauto’s.
Een barbeque en vuurkorf zijn aanwezig.

Agenda Winterswijk Ontdek Nationaal landschap winterswijk

Impressie